Om

Om, som i ”om mig”: Jag på den här bloggen är den Lena Öhman som sysslar med konstnärlig verksamhet och ingen annan. Det här är således inte en blogg där du kan läsa om vad jag äter till middag, vad min chef har sagt på jobbet eller vad jag hittar när jag pillar mig i naveln. Jag lärde mig teckna av Rafael i Uppsala under gymnasieåren och har sedan grundläggande konstnärlig utbildning från konstskolan La Massana i Barcelona. Jag är medlem i Svenska konstnärsförbundet och Grafikergruppen VGG.

Om, som i ”om bloggen”: Tanken är att löpande kommentera och beskriva vad jag målar och ritar och gör kring detta, som till exempel att hitta ett galleri för utställning och ha utställning.

Om, som i ”om galleriet”: Här lägger jag upp tavlor som jag har visat upp i samband med utställning. Nyproduktion visar jag glimtar av i bloggen men sparar tavlorna till framtida utställningsmöjligheter.

Om, som i ”om sakerna är till salu?”, ja, mestadels. Alla tavlor där det inte står ”I privat ägo” är i princip till salu. Om nyfikenhet finns ligger en del uppe på konst.se  samt ett mer begränsat urval på artworks.se.

2 reaktioner på ”Om

 1. Men waow Lena! Vad häftigt! Nu har du en ny följare. Brukar inte läsa bloggar (av just de skäl du nämnde i din presentation) men vill gärna ta del av din skapandeprocess. Kör så det ryker!

  Gilla

 2. Hej Lena, underbara skapelser,
  Men lika intressant, att följa den konstnärliga processen,så det är spännande att se tidigare tavlor också,
  Fick mig ett riktigt bad av färger och intryck.
  Härligt! Kommer att följa bloggen!
  Hälsn/Agnes

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.