Tavla på gång

Efter ett par månader har jag hittat tillbaka till ateljén och tar en solig förmiddag vidare där jag slutade mitt i ett blomstilleben. Blommorna (från vernissaget) är sedan länge vissna och ligger tyvärr inte och multnar i en kompost utan har säkert blivit värme i kraftverket vid det laget. Men på duken är de fräscha och fina och får nu sakta men säkert sällskap av övriga ting som utgör denna grötfrukost med blomster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.