Penseldraget blir till

Jag greps av en plötslig längtan att berätta för cyberrymden om min konstnärliga verksamhet och vips så startade jag den här bloggen. Dagens verksamhet har bestått i krokiteckning på Mäster Olofsgården i Gamla Stan. Jag hade inte med mina glasögon och kände mig först ganska handikappad men sedan vande jag mig. Tyvärr hade jag bara ett sladdrigt A4-block men det blev rätt bra med tuschpenna, gjorde laveringar på de längre ställningarna.

En reaktion på ”Penseldraget blir till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.