Skottland

Bloggen är tillbaka efter semestern. Skörden är tämligen mager efter en ganska kylig Skottlandsvistelse som inte inbjöd till några längre stunder i naturen med ritblocket.

Urqhart Castle vid Loch Ness samt lite berg från Kinlochleven respektive Kings’ House är all natur jag kan visa upp. Färglöst dessutom, men jag kan trösta er med att ljungen knappt blommade. Däremot har jag med mig en fantastisk grön färg i olika skiftningar ingraverad på näthinnan som jag hoppas ska komma ut på duk eller papper.

Kinlochleven

Kinlochleven

Urqhart Castle

Urqhart Castle

Kings' House

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.