Återvinningsobjekt under arbete

Återvinning av en upphittad uppspänd duk. Originalet är målat i olja så det är bara att fortsätta med det. Först en grundning så att jag inte ska bli så distraherad av motivet och sedan dags att bestämma sig för nytt motiv. Jag väljer att arbeta utifrån en skiss som jag gjorde för ett tag sedan i min gröna anteckningsbok. Färgerna har stelnat till lite eftersom jag målar i olja så sällan. Nu gäller det att passa på att göra klart innan det blir kallt ute för jag klarar inte av att måla i olja inomhus.

bild 23   bild 22

bild 21           bild 20

En reaktion på ”Återvinningsobjekt under arbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.