Tavla på G

Jag bestämde mig i sista stund för att lägga till en stor brokadtavla till serien med mindre. Lite för att jag då fick tillfälle att använda en av de små söta ramar som jag har samlat på mig. Den är inte riktigt klar, men målsättningen är att den ska vara med på utställningen. Här visar jag skisser och andra pusselbitar och för en gång skull fick jag faktiskt direkt användning för två krokiteckningar.

image   image

image   image

image  image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.