Experiment

Jag testar att göra linotryck på kalligrafipapper. Jag har inte riktigt hittat fram till rätt papper, men resultatet blev inte så tokigt. Det bästa är att det går att göra med rulle, samma som för infärgningen, ja fast helst inte samma samma som det nu blev, med mycket tvättande som följd, utan en likadan. Tur att vi hade gott om kaffesump. Det går alltså att slippa undan skedgnuggningen. Frågan är förstås hur papperskvaliteten upplevs. Ganska nöjd och nu sugen på att göra nya linoplattor.

img_0927

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.