Nya plåtar

Två vackra små kopparplåtar, ännu inte tryckta, så det mest spännande är kvar. Jag måste vänta i flera dagar innan jag får se hur det blir. Den ena är har en vin med tuschteckning som förlaga tror jag bestämt, från sommarens äventyr. Den andra är en improvisation direkt på plåten, lite knäppt, men så blev det. Det är inte så mycket koppar som går åt eftersom den bara är ca 5x12cm, och man kan ju alltid använda baksidan, eller slipa ned den, men ändå. Som vanligt är det svårt att ta bra bilder av plåtarna. Jag bestämde mig för att jobba med svärtan. Får se om det blir bra.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.