Träsnitt I

Penseldraget har varit i varma kvava Frankfurt på kurs. I träsnitt. Tyvärr fanns ingen högtryckspress, bara en djuptryckspress där det gick att trycka små grejer. Större var det bara att gnugga, och svettas över. Här kommer första träsnittet. Plattan är av furu vilket var lite knepigt och knappast inbjöd till något finlir då det å ena sidan var hårt att skära i, å andra sidan lätt gick sönder. Det lite roliga var att träådringen och strukturen framgick ganska väl. Jag gjorde en slags djävulsdans ur min lilla svarta.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.