Kroki

Kroki på Timmermansgården. Kladd med akvarellkritor. Blocket är nu använt två gånger, en gång av mig, en gång av någon annan, det får räcka. Vad ska ske med alla teckningar? Det är det eviga krokiproblemet, ska allt bara slängas, hopp hej, ska en del sparas i väntan på något oklart? Ska det fula rivas ur och resten av blocket sparas, eller ska det som är bra rivas ut och sparas? Åh så många frågor att besvara. Ska jag slänga alltihop i grovsoprummet som den tidigare ägaren gjorde och fantisera om att någon ger det ett tredje liv? Nå, i väntan på svar kommer här några av dagens alster:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.