Kroki

Tisdag på Konstnärshuset bland verk från Hub 2.0, ett initiativ för att försöka ge invandrade konstnärer en chans att komma in i den svenska konstvärlden. Med tanke på hur sluten den är ger det inte så mycket hopp men det var en fin utställning i alla fall även om det var stängt till övre salen.

Mina teckningar denna dag är lite blandade, tecknade lite blyerts först, pappret kanske inte var det bästa så det ser lite ynkligt ut. Tyckte den första ställningen, och teckningen, där hon tar av sig tröjan var rolig. Tanken var att modellen skulle fulposera, men det blev lite halvdant med den saken. Bra ändå.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.