Siebdruck II

Fortsättning av seriegrafikursavrapporteringen. Här följer två projekt som i princip blev misslyckade, men som eventuellt kan vara intressanta om man inte vet vilket det tänkta resultatet var. Och misslyckanden ingår i lärandeprocessen förstås, synd bara att processen tog abrupt slut här och troligtvis inte kommer att leda vidare till något bättre. Det var kul att testa, men seriegrafi är inte riktigt min grej kan jag konstatera. Det kräver också rejält med utrustning. Tryck på bilderna för bildtext.

H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.