Kroki

Kroki är inte det enda jag håller på med just nu, pysslar även på stort (hemligt) projekt som skymtar fram lite här och där på Penseldraget, men som får hålla sig i kulisserna ett tag till. I stället bjuds alltså på mer kroki. Utmaningen denna dag på Timmermansgården var att försöka teckna en modell som jag tecknat många gånger förr med nya fräscha ögon. Gick stundtals. Tyvärr hade jag valt samma material som senaste gången vilket inte underlättade.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.