Linoleum

Jag skär mer linoleum. Den här skulle jag vilja skära färdigt men vill göra några tryck innan jag går vidare och skär en förlorad platta. De här bruna större plattorna som jag köpt i Tyskland är lite mer av en utmaning än de grå lyxplattorna. Men ändå långt från riktigt linoleumgolv som jag förstår det.

Motivet är återanvänt, om än icke materialet denna gång.

6DFA3BF8-44BD-40E1-BD5A-F141C9111CEE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.