I verkstan

Att gå till verkstan är nästan som att gå till jobbet, bara det att inga pengar rullar in. Lite bilder från de senaste gångerna, det var den vita dagen, sedan den smutsgröna dagen, och nu sist den gula och lite röda dagen. Jag förbereder för ett lite större projekt, därav de stora gula fälten i bakgrunden. Den vita dagen var tydligen inte en bra dag, kanske hade jag för mycket medium i färgen. Det har inte fungerat så bra som det brukar. Det är lite surt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.