I verkstan och utanför

Projektet ”Salongen” som är en grafisk fortsättning på mina textilmönstertavlor vill sig inte riktigt, men även det är ju en del av processen. Frågan är bara om och när jag ska ge upp. Jag hade gjort fina figurer att använda när jag var på landet, men glömde dem där, så igår tryckte jag med ett par gamla gubbar. Nedan lite bilder från gårdagens arbete, den första och vackraste är förstås plåt m.m innan tryck:

 

En reaktion på ”I verkstan och utanför

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.