Misslyckat experiment

Jag ville testa papperslito i dag, också kallat xerotypi, från xeroxkopia. Tyvärr gick det åt pipsvängen men nu tror jag i alla fall att jag fattar grejen. Felet, hoppas jag sannerligen, låg i själva xeroxkopian som jag trodde var en laserutskrift men måtte ha varit bläckstråle. Resultatet blev förstås att bläcket försvann och det första trycket blev dåligt, det andra sämre och sedan var det schluss. Jag ska också se till att göra laserutskriften på ett lite rejälare papper. Frågan är om jag orkar gå till ett ställe och göra utskrifter, den som lever får se. Här är misslyckandet dokumenterat i alla fall:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.