Stripa gruvmiljö

Tanken var att åka till Stripa, fika och titta och rita. Allt har numera dock stängt (förutom en trevlig loppis) även om det gick att gå in på området som var abonnerat för 50-årskalas. Det, att det regnade samt att jag inte hade någon pall med, gjorde att det blev rätt hastiga skisser gjorda från lämplig plats under tak. Jag efterarbetade dem sedan, ett par med sudd och kol, ett par med oljefärg. Tja, jag vet inte. Kan vara värt ett nytt försök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.