Inspiration

Jag såg utställningen Sub Terra på Maison d’Art i Bryssel där denna anfrätta staty står i trädgården. Det handlade mycket om jord och lera och sällsynta jordarsmetaller, men mest inspirerad blev jag av den förklarande texten till två lerfigurer av en konstnär jag tyvärr inte minns namnet på. Hon har fyllt sitt hus och trädgård med mängder av lerfigurer i olika storlekar (här var det inte så imponerade, bara två figurer, som inte var något särskilt egentligen) och jag kände att det vill jag med! Eller i alla fall så vill jag börja göra lerfigurer.

Sedan gillade jag hur tiden och naturen har omformat skulpturen av kvinnan. Kanske kan det bli en accelererad process i min skulpturträdgård som jag ska ha runt mitt hus i skogen?

Det dukade bordet med gipsporslin och ben/skelett var mest bara lite kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.