Mer kroki

Igår skrev jag att jag hade fått upp lite flyt efter att ha tecknat mycket, men nu undrar jag om jag inte har fått en överdos. Det kan kanske bli för mycket av det goda. Men eftersom det inte kommer att bli någon mer kroki på ett tag efter den här veckan hugger jag mig fast och ska försöka hinna med onsdag också, får se hur det går då. Måndagen bjöd i alla fall på en rolig serie enminuters som ni får se några av. Annars var det som sagt inte så lyckat. Jag var trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.