Äntligen kroki

Det märktes att det var januari på Timmermansgården. Det är visst inte bara gymmen som fylls av nyårseffekten. Tecknade kol under första timmen i ett återanvänt block, så det är någon annans blyertsteckningar som skymtar under kolet här och där. Blocket är ganska stort och jag tog ut svängarna så gott jag kunde. Andra timmen satsade jag på färglådan, men lite dämpat i blåa toner. Mest gjorde vi femminuters, det hela förgylldes av en handfull enminuters men de fick inte komma med här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.