Grafikverkstad

Nu ska det bli trycka av! Jag har hittat en grafikverkstad, lämplig benägen på Söder och öppen för nya medlemmar. Som jag nu är. Efter första dagen är jag lite trött men nöjd. Jag satsar på att lära känna verkstaden den här veckan och har i dag pysslat med limtryck och lackat dem samt förberett två små kopparplåtar för akvatint och etsade första lagret (eftersom en medlem kom och etsade så jag kunde åka lite snålskjuts på badet). Jag gör en serie limtryck med utgångspunkt i mitt tidigare alster Fågelmannen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.