Kroki

Mer kroki från Timmermansgården. Jag var bossig och lyckades få igenom en serie inledande snabba ställningar, först en och sedan tre minuter, det var inte så poppis. Men roligt ändå. Kladdar vidare med akvarellkritorna. De är lite för långsamma egentligen att rita snabbt med, de fastnar liksom i pappret, men det är roligt när det är lite längre ställningar och jag kan kombinera med vanliga akvarellfärger. Jag ritar nu i ett begagnat block, stundtals ovanpå någon annans blyertsteckningar vilket ibland blir riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.