Första plåten

Jag hade två små kopparplåtar som jag etsat med akvatint. Det blev hondjävlar, en flygande och en sittande, de är riktigt små 6 x 12,5 cm. Jag fick också en effekt av shellacken som jag använde för att täcka baksidan och som smög sig in på framsidan. Jag tvättade bort den delvis med lacknafta vilket inte

blev så tokigt. Är annars nöjd med att ha funnit den rätta akvatintsvärtan i bakgrunden. Våga svart ska bli mitt motto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.