Grupputställning

Några av Penseldragets tavlor kommer att vara med på Konstnärsförbundets Vårsalong på Södermalms konsthall den 22-27 mars. Det blir vernissage på torsdagen den 22:a där Penseldraget tyvärr inte kan närvara men dit det säkert är trevligt att gå ändå. Jag kommer helt bombsäkert att vara på plats fredag 11-18 samt på  ”Finissage”  tisdag den 27:e. Sprid gärna: Inbjudan Vårsalong Södermalms Konsthall 2018 Inbjudan Varsalong Sodermalm s Konsthall 2018-page-001

 

En reaktion på ”Grupputställning

  1. […] Utställningen är igång och hänger tom tisdag då det bjuds på finnissage. Mina tavlor har blivit lite styvmoderligt behandlade och hänger ganska gömt bakom ett hörn, dessutom överskuggade av gäll grön bajenkonst, men så kan det bli, någon skulle väl hamna i det hörnet och nu råkade det bli jag. […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.