Ny tavla

Det är förmodligen slut på oljemålandet på balkongen för i år, om det inte kommer en sen brittsommar i mitten av oktober eller så. Här synes detaljer från ett av återanvändningsprojekten. Det kan sägas vara återvänt material i dubbel bemärkelse eftersom ett av träsnitten från i somras tjänat som grund. Jag tryckte det på duken och sedan har jag målat vidare. Tavlan heter än så länge Freestyle (inspirerat av en feltolkad kommentar från en granne som egentligen avsåg min bärbara CD-spelare, men jag trodde det var tavlan) och känns lite åttiotal. Men det kan också tänkas att den byter namn till någon demon, det finns visst en hel drös. Nedan; plattan, tryck och sedan detaljer ur oljan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.