Aktmodellieren

Äntligen fick jag göra kroki i lera, eller nåja, modellskulptur då det var samma ställning hela dagen. Dagen tycktes först lång, men tiden räckte inte till! Kul var det i alla fall, i synnerhet ingreppet på slutet när det var dags att gröpa ur figuren. Det genomfördes dels underifrån, dels genom ett hål i sidan som sedan täpptes till igen. Figuren är ca 20x20x20cm, hade gärna kunnat bli lite större, men jag hade någon slags förhoppning om att kunna få hem den från Karlsruhe så småningom när den är bränd och klar och ville därför inte göra den för stor. Det var kanske dumt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.