I verkstan

Nu har jag tryckt de första versionerna av mitt stora linopussel. Det är lite knepigt med utrymme då bladen måste hänga/ligga på tork, så en upplaga kräver noga planering och begränsning. Jag gick ut ganska hårt med två ex av varje, där ett tryck nog måste kasseras tyvärr, det blev lite utsmetat. Än så länge har jag tryckt i två lager, ett geometriskt färglager med kartong och ett motivlager med linoleum. Jag ska väl göra någon version med fler lager, där finns ju faktiskt inga gränser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.