I verkstan

När inspiration och motivation tryter passar det bra att testa lite nya tekniker. Här har jag försökt mig på flatbitning. Kanske lite nöjd med resultatet även om jag borde ha låtit den etsa längre för att kunna göra flerfärgstryck tror jag. Testade också att rita på med vaxkrita i stället för att täcka plåten med hårdgrund. Det gav en speciell karaktär. Utgångspunkten var baksidan (se bild 2 tryckt utan bearbetning bara lite klotter på trycket) av en gammal plåt ur verkstans restlåda.

En reaktion på ”I verkstan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.