Bordsduk

Penseldraget har blivit dukproducent! Här kommer den tredje bordsduken för i år, tryckt med linoleumplattor på ett gammalt lakan som någon granne generöst lämnat för vidareanvändning. Denna gång har jag investerat i textilfärg, avgörande blev att det går att värmebehandla i ugnen, det är alltså inte nödvändigt att stå och stryka på varje tryck i tre minuter utan går att slänga in en stund efter brödbaket. Det blev verkstad hemma i köket, funkade fint då färgerna är vattenbaserade. Nu återstår bara att invänta bättre tider då det går att bjuda hem på stor middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.