I verkstan

Sent omsider har jag kommit igång med att producera till två internationella tävlingar, en i Schweiz med små rektangulära träsnitt och en miniprint med små kvadrater i Barcelona. Med det senare blev det lite plötsligt brådis, får se om jag hinner få iväg trycken i tid. Träsnitten är gjorda på gamla mokulitoplåtar och kan beskådas nedan. Temat är ”Zeit ohne zeit”, tid utan tid, vilket knappast blir begripligare bara för att det är på svenska. Det kändes abstrakt och blev således därefter.

En reaktion på ”I verkstan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.