Naturen får en ny chans

Jag gjorde ett försök förra året, det blev en teckning av Bäverhålet, nu tar jag nya tag och jag har redan vunnit över mig själv då jag har gjort två teckningar av och i naturen. Förhoppningsvis ska jag göra en nästan varje dag, eller så, nu när det blivit en rimlig temperatur för att teckna ute. I dag blev det snabba skisser, vädret var minst sagt nyckfullt och vattendroppar blev en faktor att räkna med. Resultatet blev knappast insmickrande men blev, vilket får vara gott nog. Min grundprincip är också att naturen gör sig bäst som den är, det vill säga att den knappast gör sig bättre på mitt papper eller duk, och då kan det passa bra att välja lite mindre vackra sidor. Den första visar ett träsk i sjökanten, den andra en gammal rotvälta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.