Inför utställning

Först val av bilder. Det blir variationer på tema ”Salong”, och jag tycker att det passar bra med en sanktpetersburgshängning, tanken är alltså i princip att tapetsera min tilldelade väggyta med tryck. Nästa steg är inramning. Jag återanvänder friskt så det är lite jobb med det. En del ramar är lätta, men kanske inte så fina, som den ena nedan, andra är knepigare, som den med de små metallromberna som jag inte är så förtjust i, men det är å andra sidan ofta äldre och lite roligare ramar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.