3 reaktioner på ”Kroki

  • Hm, jag brukar undvika att kommentera modellen, men nu gjorde jag ju det. Jag vet inte vad hon heter, om det är vad du är ute efter. Det vara bara hennes andra gång som modell. Hon var bra dels för att hon stod i lite annorlunda ställningar, dels för att hon var stark och orkade stå i ställningar som nästan bara manliga modeller klarar. Men hon gjorde inte heller några konstiga grejer bara för att hon kunde. Det blev dynamiska teckningar även om jag hade lite trög start efter långt uppehåll.

   Gillad av 1 person

   • Nej nej, inte namn utan mer av det som du beskriver. Tänker mig att det är skillnad om det är en naturligt och avslappnad person eller någon som vill imponera och prestera. Men det är bara gissning från mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.